Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرحله سوم و مصاحبه حضوری آزمون بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان روز گذشته با حضور متقاضیان و با هدف ایجاد اشتغال برای ۱۰ هزار جوان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  صبح روز گذشته مرحله مصاحبه تخصصی دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی در استان تهران آغاز به کار کرد؛ آزمونی که با هدف اشتغال ۱۰ هزار جوان در شرکت‌های دانش بنیان و استارت آ‌پ‌ها و با حمایت بخش خصوصی آغاز به کار کرده است و می‌تواند فرصت خوبی برای جوانان جویای شغل را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتغالزایی ۸ هزار نفری در آزمون استخدامی

آزمون استخدامی بخش خصوصی، شرکت‌های صنعتی، تجاری و فناور از سال گذشته با هدف تسهیل شرایط اشتغال جوانان و معرفی آنان به شرکت‌های دانش بنیان آغاز به کار کرده است آزمونی که سال گذشته توانست بیش از ۸ هزار جوان جویای شغل را سرکار ببرد و پایان بخش کابوس وحشتناک بیکاری باشد.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان اصلی‌ترین مرجع شرکت‌های دانش بنیان در کنار وزارت کار و با محوریت شرکت‌های دانش بنیان و خصوصی این آزمون را برگزار کردند، سال گذشته ۶۰ هزار نفر در این آزمون ثبت نام کردند که تعداد آن‌ها در سال ۹۷ به ۱۳۰ هزار نفر افزایش پیدا کرده است.

متقاضیان در مرحله نخست به صورت اینترنتی در آزمون شرکت کردند و سپس پس از آن که بر اساس صلاحیت‌های مهارتی و شخصی مورد تأیید داوران قرار گرفتند در مصاحبه حضوری شرکت کردند تا بتوانند مورد ارزیابی تخصصی توسط نمایندگان شرکت‌ها قرار بگیرند.

مرحله نخست این آزمون آذر ماه ۹۷ برگزار شد و فرآیند مرحله حضوری از تاریخ ۲۰ ام دی ماه به ترتیب در شهر‌های تبریز، اهواز، اصفهان، کرمان، شیراز، مشهد، همدان و در نهایت در تهران برگزار شد.

آزمون بخش خصوصی تسهیل کننده شرایط شغلی

بر اساس اطلاعات این آزمون ۶۱ درصد این شرکت کنندگان آقا و ۳۹ درصد آن‌ها خانم هستند و عمده متقاضیان در سن ۲۵ الی ۳۰ سال هستند.

به طور قطع آزمون استخدامی بخش خصوصی می‌تواند تعداد بسیار زیادی از جوانان را سرکار ببرد و برای آنان فرصت شغلی مناسبی را ایجاد کند؛ به گفته مسئولان برگزار کننده آزمون بخش خصوصی این آزمون تنها بر اساس صلاحیت‌های شغلی و مهارت‌های فردی برگزار می‌شود و به همین دلیل است که آزمون مرحله اخر آن بصورت مصاحبه حضوری و توسط نمایندگان شرکت‌های دانش بنیان برگراز می‌شود.

روز گذشته هزاران نفر ار جوانان متخصص و جویای شغل در دانشگاه تهران گرد هم آمدند و در مرحله آخر آزمون بخش خصوصی و مصاحبه شرکت کردند و البته آن‌ها باید برای تحقق رویای خود و شاغل شدن تا پایان اسفند ماه که نتایج نهایی منتشر می‌شود صبر کنند.

ارتباط میان صنعت و دانشگاه به کمک مسابقه فن‌آورد

همزمان با برگزاری آزمون استخدامی بخش خصوصی چهارمین دوره از رقابت‌های تخصصی فناورد هم کار خود را به اتمام رساند؛ مسابقه‌ای که به همت جوانان و فارغ التحصیل دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف و با هدف ارتباط صنعت و دانشگاه شکل گرفته است.

مسابقه فناور در چهار سالی که از عمر خود می‌گذرد توانسته ده‌ها مسئله را به کمک بیش از ۳ هزار جوان متخصص برطرف کند و به چالش‌های اقتصادی پیش روی کشور پایان دهد.

همه ما می‌دانیم که بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور تنها به کمک جوانان و نخبگان برطرف می‌شود و همواره مسئولان خود به این موضوع اذعان کرده‌اند که تنها با کمک فارغ التحصیلان و نخبگان دانشگاهی می‌توان چالش‌های پیش رو را از میان برداشت؛ فن آورد هم با همین هدف طی چهار سال گذشته آغاز به کار کرده است و برای جوانانی که بتوانند چالش‌های کشور را برطرف کنند و ایده‌های برتر و مناسب ذاشته باشند جوایز ۵۰۰ میلیون تومانی اختصاص داده است.

حل بیش از ۱۰۰ مسئله به کمک مسابقه فن‌آورد

امسال مسابقه فن آورد در سه حوزه مدیریت، آی سی تی و صنایع خلاق با شرکت بیش از ۱۴۰۰ نفر برگزار شد.

به کمک مسابقه فن آورد بیش از ۱۰۰ مسئله مهم در حوزه‌های مطرح شده برطرف شدند و جوانان جویای کار به بیش از ۱۰۰ شرکت معرفی شدند و توانستند در آنجا کار خود را پیش ببرند.

بی‌شک حضور بخش خصوصی در کنار نخبگان دانشگاهی می‌تواند به حل مسائل پیش روی کشور و ایجاد اشتغال برای جوانان کمک کند و در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود و به گفته ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری حدود ۱۰ هزار جوان امسال می‌توانند به شرکت‌های خلاق معرفی شوند و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان تا جایی که بتوانند به برگزاری این آزمون‌ها و ایجاد اشتغال برای جوانان کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۵۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • رقابت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش