Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@23:01:46 GMT

آزمون استخدام بخش خصوصی قانونی است 

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۵۱۵۳۷

روزنامه ۷ صبح در شماره روز سه شنبه 5 شهریورماه ۹۸ در گزارشی به فرآیند برگزاری سومین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی پرداخته است که ثبت‌نام آن از ابتدای ماه جاری آغاز شده است. گزارش هفت صبح را از روند برگزاری قانونی آزمون استخدام بخش خصوصی که روشی نوین و با مشارکت بیش از 1750 شرکت‌، دانش‌بنیان، صنعتی، تجاری، فناور و خلاق سراسر کشور برگزار می‌شود، بررسی می‌نمائیم

 آزمون استخدام بخش خصوصی، ابهامات را خموش ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- آزمون استخدام بخش خصوصی که امسال سومین دوره آن برگزار می‌شود که مبتنی بر روش matchmaking، ضمن جمع آوری علمی و تخصصی نیازهای استخدامی کارآفرینان و کارفرمایان، نسبت به دسته بندی، رتبه بندی و راستی آزمایی مهارت‌ها و شایستگی‌های شغلی داوطلبان جویای کار اقدام کرده و بطور دقیق افراد منتخب و رتبه بندی شده را در هر دسته و عنوان شغلی براساس مهارت‌های فرد به کارفرمایان معرفی می کند و در این راستا در آزمون بخش خصوصی سال اول ۶۵۰۰ معرفی موفق و در سال دوم ۸۵۰۰ معرفی موفق صورت گرفته است.

 

۲- همانگونه که در مجمع هماهنگی بخش خصوصی در سالن اجلاس سران و با حضور مدیران بیش از 1000 شرکت دانش‌بنیان، فنّاور و صنعتی عنوان گردید، این روش مزیت‌ها و جذابیت‌های مختلفی برای هر دو طرف یعنی صاحبان کسب و کارها و کارفرمایان و افراد جویای کار دارد و همین جذابیت‌ها باعث استقبال روزافزون دو طرف از آزمون شده که روایت‌های مستند تعدادی از آنها در سایت آزمون inre.ir در دسترس همگان است.

آزمون استخدام بخش خصوصی روشی نوین و علمی برای ارتقای کمیت و کیفیت اشتغال است. از مهمترین مزیت‌های مهم این آزمون، افزایش سرعت و دقت و کاهش هزینه‌های یافتن شغل مطلوب برای فرد متناسب و فرد متناسب برای شغل مطلوب نسبت به روش‌های سنتی و ‌معمول است.

 

۳- موسسه میزان گستران شریف به عنوان یک موسسه دانش بنیان برگزار کننده این آزمون و همچنین مجموعه رقابت‌های فن‌آورد، دارای همه مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح است بطوری که این موسسه توسط بنیاد ملی نخبگان رسما به عنوان یکی از کارگزاران آن بنیاد معرفی شده و همچنین به عنوان یکی از خدمات رسمی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برای شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام شده است. اینکه گفته شده که این آزمون مجوز برگزاری از وزارت کار ندارد، از عجایب است!

اصولاً خود مسؤولان وزارت کار نیز چنین ادعایی ندارند که در حوزه آن وزارتخانه مجوزی صادر می‌شود که برای برگزاری آزمون استخدام بخش خصوصی نیاز به اخذ آن است. بهتر بود روزنامه وزین ۷ صبح نیز اگر به یک منبع رسمی در وزارت کار دست یافته که چنین ادعایی دارد نام و سمت وی را اعلام می‌کرد تا اینکه به صورت مبهم و ناشناخته ادعایی ناصحیح را انعکاس دهد. در این خصوص استعلام‌های رسمی وجود دارد که در صورت نیاز ارائه می‌شود.

 

۴- موسسه میزان گستران شریف به عنوان یک موسسه قانونی و شناخته شده هیچ ابایی از دریافت هر مجوزی که برای فعالیت ‌هایش مورد نیاز است، ندارد و اگر روزنامه ۷ صبح یا همان منبع ناشناخته در وزارت کار ادعایی در این خصوص دارند لطفاً صریحا نام مجوز و مرجع صادرکننده آن را ذکر کنند تا نسبت به اخذ آن اقدام شود. همچنانکه این موسسه سال ۹۶ نسبت به اخذ مجوز کاریابی نیز اقدام کرد اما پس از برگزاری دومین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی، مسؤولان وزارت کار در جلسات متعددی تاکید کردند که برای برگزاری آزمون، نیازی به مجوز کاریابی نیست و این موضوع را نیز در آخرین نسخه «دستورالعمل انضباطی دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی داخلی اداره کل کاریابی» به صراحت اعلام نموده‌اند که عدم آگاهی دبیر کانون کارفرمایی انجمن‌های صنفی مؤسسات کاریابی از این موضوع خود جای سوال و ابهام است.

۵- مشخص نیست که به چه دلیل برخی‌ها برای اخلال در برگزاری مطلوب سومین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی، پای کاریابی‌ها را به میان کشیده‌اند؟! اصولاً جنس و ماهیت آزمون استخدام بخش خصوصی با مأموریت و تعریف شرکت‌های کاریابی متفاوت است. این موضوع از فحوای سخنان یکی از مسؤولان کاریابی‌ها در گزارش ۷ صبح نیز کاملا مشخص است. حتی در همان اطلاعیه اداره کاریابی‌ها وزارت کار که در گزارش ۷ صبح از آن یاد شده هم به هیچ ماده و سند قانونی در خصوص لزوم داشتن مجوز از وزارت کار اشاره ای نشده است و فقط ذکر شده که مورد تأیید وزارت کار نیست و به هیچ وجه گفته نشده که این اقدام غیرقانونی یا تخلف است.

آیا برای گزارش نویس محترم روزنامه این سوال پیش نیامده است که چرا درباره فعالیت موسسه ای دانش بنیان که تمام مجوزهای لازم را از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری دارد و ارائه دهنده راهکارهای علمی و دانش بنیان در حوزه منابع انسانی است به یکباره یکی از اداره‌کل‌های وزارت کار اطلاعیه می‌دهد و هم‌زمان تعدادی از مسؤولان شرکت‌های کاریابی که مرتبط با آن اداره کل هستند به انجام مصاحبه و ... گسیل می‌شوند؟! آیا پذیرفته است که مثلا یکی از ادارات کل وزارت نیرو یا کشاورزی در خصوص انتشار روزنامه ۷ صبح که دارای مجوز وزارت ارشاد است اطلاعیه بدهد که انتشار روزنامه مورد تایید وزارت کشاورزی نیست؟!

 

6- نکته دیگری که در گزارش روزنامه ۷ صبح بر آن تاکید شده این ادعاست که بسیاری از شرکت‌هایی که نام آنها در دفترچه آزمون آمده درخواستی برای جذب نیرو نداشته اند. البته جای این سوال از روزنامه ۷ صبح باقیست که منبع این ادعا چیست و این روزنامه با کدام یک از مسؤولان کدام شرکت‌ها گفتگو کرده است. اما برای روشن شدن ذهن مخاطبان ارجمند لازم به ذکر است که فرآیند استخدام در آزمون شرکت‌های خصوصی به کلی متفاوت از سازمان‌های دولتی است که نیاز به کسب مجوزهای گوناگون و طی فرآیندهای اداری پیچیده دارند تا پس از چند سال مجوز استخدام افراد را به دست آورند.

برگزیدگان آزمون شرکت‌های خصوصی 

در شرکت‌های خصوصی براساس نیاز و با سرعت بالا نسبت به جذب نیرو اقدام می‌شود و لذا فرآیند معرفی برگزیدگان آزمون استخدام بخش خصوصی به شرکت‌ها نیز در طول سال و براساس اعلام نیاز شرکت‌ها انجام می‌شود همچنین شرکت‌های خصوصی انواع مختلفی از به کارگیری نیرو اعم از تمام وقت، پاره وقت، پیمانی و یا دورکاری را استفاده می‌کنند که خود نشان‌دهنده پویایی بخش خصوصی نسبت به دیگر ارگان‌ها می‌باشد. اسامی شرکت‌ها و‌ موسساتی که در دفترچه آزمون ذکر شده نیز مربوط به شرکت‌های همکار ماست که در طول سال‌های گذشته و امسال نسبت به اعلام نیازهای شغلی خود و درخواست تامین آنها اقدام کرده‌اند و پیش بینی می‌شود امسال نیز روز به روز به تعداد این شرکت‌ها افزوده ‌شود که همچنین مستندات برخی از مهم‌ترین تقاضاهای مورد توجه، خدمت روزنامه محترم هفت‌صبح ارائه گردیده است.

 گفتنی است ثبت‌نام این آزمون که از چند روز اخیر آغاز شده است تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند به سایت آزمون به نشانی www.inre.ir  مراجعه نمایند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آزمون استخدام بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی گفت: وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از این افراد، برخورد کرده و از سیستم حذف شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال 1363 در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال 1380 حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال 1385 قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت 18 سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه 4 نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، 50 هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های 5 نفری و 7 نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: 300 هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

واکنش آموزش‌وپرورش به اقدامات "معلم بلاگرها"/ فیلمبرداری از دانش‌آموزان در کلاس ممنوع است

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آنها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین 300 هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند