Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین قمری روز شنبه در آیین رونمایی از سامانه تامین نیروی انسانی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور از طریق آزمون بخش خصوصی در کارخانه نوآوری آزادی افزود: در سال رونق تولید به منظور فراهم سازی زمینه‌های تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی این مجموعه اقدام به پایه‌گذاری روش‌های نوین شناسایی، دسته‌بندی، مهارت‌سنجی و معرفی نیروی انسانی برای شرکت‌ها و موسسات بخش خصوصی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اکنون با نام نویسی و ثبت متقاضی شرکت‌ها مبنی بر نیازهای شغلی خود در شبکه ملی نوآوری سعی شده که تامین نیروی انسانی شرکت های بخش خصوصی، دانش بنیان و فناور سراسر کشور با برگزاری آزمون بخش خصوصی صورت گیرد، اکنون سومین دوره برگزاری این آزمون در حال انجام است و متقاضیان برای شرکت در آن می‌توانند تا ۱۴ مهر ماه برای ثبت نام به سامانه جت مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در آزمون امسال حدود ۱۰ هزار فرصت شغلی از سوی ۱۷۵۰ شرکت معتبر دانش‌بنیان، تجاری، صنعتی و فناور کشور عرضه شده که از این تعداد شرکت متقاضی، ۳۰ درصد شرکت فناور است.

قمری افزود: در دوره نخست برگزاری آزمون ۸۵۰۰ نفر معرفی موفق و در دوره دوم برگزاری آزمون استخدام بخش خصوصی ۹۵۰۰ معرفی موفق صورت گرفته است، در این دوره علاوه بر افزایش تعداد عنوان های شایستگی شغلی و افزایش ۱۰ شغل جدید، برگزاری مصاحبه حضوری توسط افراد شرکت کننده و در محل شرکت های خصوصی از تفاوت این آزمون نسبت به دوره‌های گذشته است.

وی گفت: نیروی انسانی مطلوب مهمترین سرمایه مجموعه‌های تولیدی کشور و نحوه تامین آن یک چالش مهم است که با بهره برداری از سامانه مشترک تامین نیروی انسانی امکان بهره‌مندی این دو مجموعه از ظرفیت های یکدیگر تسهیل و هم افزایی خوبی میان آنها ایجاد می شود.

قمری اظهار داشت: شرکت های خصوصی می توانند با ورود به سامانه تامین نیروی انسانی ویژه شرکت های دانش بنیان و فناور در شبکه ملی نوآوری ایران اطلاعات خود را ثبت کرده و نیاز شرکت را جهت تامین نیروی انسانی اعلام کنند.

 دبیر شورای سیاستگذاری آزمون استخدام بخش خصوصی گفت: اکنون ۲۳ عنوان شغلی در سومین آزمون استخدام بخش خصوصی، دانش بنیان و فناور معرفی شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آزمون استخدامی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۷۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟