Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین آزمون اینترنتی کشور با هدف کمک به استخدام شرکت‌های خصوصی، با بیش از ۳۳ هزار متقاضی کار برای مشاغل مهندسی، روز دوشنبه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آزمون استخدام بخش خصوصی با هدف معرفی افراد دارای مهارت و متخصص به شرکت‌های دانش‌بنیان و خصوصی شکل گرفت که سومین دوره‌ این آزمون در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با درخواست شرکت‌های صنعتی، تجاری و فنّاور، سومین آزمون استخدام بخش خصوصی در ۸ دسته شغلی با عناوین «بازاریابی و فروش»، «فناوری اطلاعات»، «هنر، رسانه و آموزش»، «مالی و اداری»، «مدیریتی»، «کارشناسی و ارائه خدمات»، «مهندسی» و «فنی و اجرایی» ارائه شده است.

دسته شغلی مهندسی بیش از ۳۳ هزار متخصص و داوطلب ارزیابی، بیشترین شرکت‌کنندگان سومین آزمون استخدام بخش خصوصی را اختصاص دارد که آزمون اینترنتی این دسته شغلی صبح روز دوشنبه ۱۱ آذرماه برگزار شد.

مهندسی برق، عمران، انرژی، هوافضا، مکانیک، کامپیوتر، متالوژی و کشاورزی برخی از عناوین مشاغل موجود در دسته شغلی مهندسی هستند.

همچنین پیش از این، آزمون دسته‌های شغلی «هنر، رسانه و آموزش»، «مالی و اداری»، «مدیریتی» و «کارشناسی و ارائه خدمات» نیز به صورت اینترنتی برگزار شدند و آزمون دسته‌های شغلی «فنی و اجرایی»، «بازاریابی و فروش» و «فناوری اطلاعات» نیز در روزهای آینده به صورت اینترنتی برگزار خواهند شد.

قابل توجه است که آزمون استخدام بخش خصوصی بر اساس مهارت و تخصص متقاضیان کار است و در این آزمون هیچ‌گونه محدودیتی از نظر مدرک تحصیلی، تجربه و سن وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آزمون استخدامی بخش خصوصی اينترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی

فرمانده انتظامی فاروج از کشف ۴۷ دستگاه ماینر به ارزش ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.  

به گزارش پایگاه خبری پلیس خراسان شمالی، سرهنگ علیرضا پوربه روز یکشنبه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر نصب و استفاده دستگاه های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای فاروج دریافت شد.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از شناسایی محل نصب دستگاه های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج ادامه داد: در بازرسی ماموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده شد که در داخل آن ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال بود.

سرهنگ پوربه خاطرنشان کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

ماینر، دستگاه تولیدکننده رمز ارز (نوعی دارایی دیجیتال) است که به صورت غیرمتمرکز تولید و نگهداری می‌شود و برای استخراج آنها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است.

متوسط انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیت‌کوین به عنوان اولین رمزارز ساخته شده، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد می‌شود که این انرژی به صورت متوسط معادل مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند