Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی فراگیر شدن شیوع ویروس کرونا و در راستای تطبیق سبک زندگی و همزیستی ایمن با این ویروس، تعدادی از شرکت‌های بزرگ کشور تفاهم نامه‌ای با دبیرخانه آزمون استخدام بخش خصوصی به امضا رساندند تا به منظور حفاظت از مشاغل و کسب و کار‌ها در دوران کرونا، ۱۰ هزار نفر از کارجویان تحت آموزش‌های رایگان مهارت‌های دورکاری قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس صبح امروز (۵ مرداد ۹۹) نشست امضای این تفاهم نامه در سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تهران برگزار شد.

در این نشست شهاب جوانمردی عضو اتاق بازرگانی تهران و مدیرعامل گروه فناپ به نمایندگی از تعدادی از شرکت‌های خصوصی در سخنانی با بیان اینکه برای ادامه حیات کسب و کار‌ها و حفظ مشاغل چاره‌ای جز تطبیق با شرایط کرونایی وجود ندارد، گفت: هم بخش دولتی و هم بخش خصوصی نیازمند آموختن مهارت‌های جدیدی برای تطبیق با شرایط کرونایی هستند که از مهمترین آن‌ها مهارت‌های دورکاری است. بخش دولتی متولیان مشخصی برای آموزش‌های ضمن خدمت دارد، اما این نخستین بار است که در بخش خصوصی به صورت متمرکز و هماهنگ برای ارائه آموزش‌های مورد نیاز توافق می‌شود.

در ادامه محمدحسین قمری دبیر چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی نیز با اشاره به اینکه به دلیل تغییراتی که در پی شیوع کرونا در محیط کسب و کار کشور به وجود آمده در این دوره آزمون شاهد استقبال بیشتری از موسسات و شرکت‌ها برای شناسایی و جذب نیروی انسانی مورد نیازشان از طریق این آزمون بوده ایم، افزود: علت این گرایش زیرساخت‌های مبتنی بر فناوری آزمون استخدام بخش خصوصی است که تطبیق پذیری بیشتر و راحت تری با شرایط کرونایی دارد، بنابراین شرکت‌هایی که امسال برنامه جذب نیروی بیشتر از هزار نفر دارند، امروز تفاهم نامه‌ای با دبیرخانه آزمون امضا کردند تا ضمن جذب نیروی انسانی مورد نیاز خود از طریق این آزمون، ۱۰ هزار نفر از برگزیدگان آزمون به طور رایگان تحت آموزش مهارت‌های دورکاری قرار گیرند.

قمری با اعلام آمادگی دبیرخانه آزمون استخدام بخش خصوصی و مجموعه فناورد برای ارائه آموزش‌های متناسب با دوران کرونا به موسسات، سازمان‌ها و شرکت ها، درباره محتوای دوره مهارت‌های دورکاری تصریح کرد: مهارت‌ها و نرم‌افزار‌های دورکاری به چند دسته از جمله گزارش دهی، ارزیابی، مدیریت کار، مدیریت وقت و... تقسیم می‌شوند که همه این موارد در چارچوب مهارت‌های دورکاری به کارجویان برگزیده آموزش داده می‌شود.

گفتنی است ثبت نام در چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی که از ۲۱ تیر آغاز شده به دلیل استقبال شرکت‌ها و موسسات و افزوده شدن ۶ هزار فرصت شغلی جدید به ظرفیت پذیرش این آزمون و همچنین تقاضا‌های مکرر کارجویان برای تمدید مهلت ثبت نام تا ساعت ۲۴ روز ۱۲ مرداد ۹۹ تمدید شده است.

برآورد می‌شود که ۲۵ هزار نفر از برگزیدگان چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی در فرصت‌های شغلی ارائه شده از ۲۴۰۰ شرکت و موسسه بخش خصوصی جذب شوند.

بیشتر بخوانید

چالشی پر فراز و نشیب در کسب و کارها؛ دریافت وام نسخه شفابخش است؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کسب و کار شرکت های دانش بنیان آزمون استخدام بخش خصوصی هزار نفر دوره آزمون کسب و کار مهارت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران

فرماندار مهران با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال از این منطقه گفت: در این ایام روزانه بیش از ۱۰ هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حمیدرضا رئیسی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای مهارت شهرستان با بیان اینکه مهران به عنوان یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های استان در برگزاری رویداد اربعین حسینی نقش مهمی دارد، اظهار کرد: دولت سیزدهم دستاوردهای مهمی داشته است، اما بسیاری از اقدامات دولت به خوبی رسانه‌ای نشده است.

وی با اشاره به اینکه اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور باید بند به بند اجرا شود تا مشکلات به حداقل برسد، افزود: اصلی‌ترین وظیفه سازمان تربیت نیروهای ماهر و نیمه ماهر است.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام از اولویت‌بندی فعالیت‌های مهارتی سازمان خبر داد و افزود: اولین اولویت دانشگاهیان هستند که در زمان فارغ‌التحصیلی باید دارای مهارت خاصی باشند تا در جهت اشتغال‌زایی مشکلی نداشته باشند.

رئیسی با بیان اینکه دومین اولویت سربازان هستند که پس از پایان خدمت سربازی برای اشتغال باید مهارت داشته باشند، افزود: آموزش جوانان در زمینه مهارتی نفت و گاز از دیگر اولویت‌های آموزشی است؛ با استفاده از ظرفیت‌های استان باید مهارت این رشته‌ها فراهم شود تا جوانان بتوانند در شرکت‌های نفت و گاز استان فعال شوند.

سرپرست آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: دانش‌آموزان از مهم‌ترین اقشار آموزشی به شمار می‌روند زیرا می‌توانند در رشته‌های مختلف مهارتی در کارگاه‌ها مشغول شوند.

رئیسی با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ نفر آموزش‌های مهارتی در حوزه نفت و گاز را فراگرفتند، گفت: ۲۰۰ نفر از جوانان استان در کارگاه‌های مهارت تخصصی آموزش می‌بینند.

وی ادامه داد: ایجاد کارگاه‌های آموزشی به ویژه هتل داری با توجه به تردد زائران اربعین حسینی در مهران ایجاد شود.

مسعود چراغی، رئیس مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان مهران نیز با اشاره به اینکه سال گذشته ۹۰۰ نفر در قالب ۱۴۳۸۵۶ نفر ساعت آموزش دیدند، اظهار کرد: کارگاه‌های مکانیک خودروی سبک، جوشکاری صنعتی در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای مهران افتتاح شد.

وی از آمادگی جهت راه‌اندازی کارگاه آموزشی در رشته‌های کشاورزی شامل کشت هیدروپونیک و کشت زعفران خبر داد و گفت: تجهیز کارگاه HSC در دست اقدام است و در آینده‌ای نزدیک افتتاح می‌شود.

علی عباس شفیعی، فرماندار مهران نیز با اشاره به تردد زائران اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال عنوان کرد: در این ایام روزانه بیش از ده هزار گردشگر مذهبی از مرز بین‌المللی مهران تردد می‌کنند.

وی افزود: صادرات غیر نفتی مرز مهران، شرکت فولاد، پارک پروپیلن با ۹۱ زیر مجموعه، شرکت نفت و گاز واقع در دو میدان نفتی آذر و میدان نفتی چنگوله (با تولید بیش از ۸ هزار میلیارد بشکه نفت) حداقل هزار نفر اشتغال‌زایی را شامل می‌شود.

فرماندار مهران بیان کرد: با استفاده از پتانسیل سامانه گرمسیری که موجب کشت دیم ۱۲ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان می‌شود، می‌توان بیکاری جوانان شهرستان و حتی استان را ریشه کن کرد.

عباس شفیعی ادامه داد: با توجه به پتانسیل‌های موجود می‌توان کارگاه‌های آموزشی دارای تنوع بالاتری در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان ایجاد کرد.




کد خبر 750944

دیگر خبرها

  • آیلتس چیست؟
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش