Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین قمری دبیر آزمون استخدامی ، با اشاره به پایان ثبت نام داوطلبان در سومین آزمون استخدامی بخش خصوصی افزود: در این دوره از آزمون تقریبا ۹۰ هزار نفر ثبت نام کردند و با پایان یافتن زمان ثبت نام، اطلاعیه در زمینه نحوه تکمیل ثبت نام برای داوطلبان منتشر خواهد شد.

وی ادامه داد: در تکمیل ثبت نام علاوه بر آزمون‌های شخصیت شناسی، سوابق تحصیلی، سوابق کاری و افتخاراتی که متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی کسب کرده‌اند نیز درخواست خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قمری تاکید کرد: در مرحله تکمیل ثبت‌نام، از سوی داوطلبان مستندات و مدارک مورد نیاز در سایت این آزمون بارگذاری می‌شود.

دبیر آزمون استخدامی بخش خصوصی، زمان برگزاری این آزمون را در اواخر شهریور و یا اوایل مهرماه سال جاری ذکر کرد و یادآور شد: هر دسته شغلی در یک روز مشخص در آزمون شایستگی که در مرحله ثبت نام انتخاب کرده‌اند، به صورت اینترنتی شرکت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه پس از برگزاری این آزمون، فرآیند معرفی کاندیدا‌ها به شرکت‌ها اجرایی خواهد شد، اظهار کرد: بر اساس برآورد‌ها در این دوره از آزمون از میان ۲۴۰۰ شرکت بخش خصوصی که تقاضای معرفی نیروی انسانی خود را به این آزمون ارسال کرده‌اند، حدود ۳۰۰ شرکت دانش بنیان متقاضی معرفی نیروی انسانی متخصص هستند.

به گفته این مقام مسوول، علاوه بر شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌های بزرگ صنعتی در حوزه‌های فولاد سازی، ذوب آهن، سیمان و برخی از اپراتور‌ها نیز تقاضای معرفی نیروی انسانی در حد ۲۰۰ تا ۵۰۰ نفر بودند.

قمری در خصوص منابع آزمون استخدامی بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ما در این زمینه مواد آزمون را معرفی کردیم، در این باره توضیح داد: از آنجایی که این آزمون یک آزمون مهارت سنجی است، مواد آزمونی مورد نظر به ۳ دسته "سوالات دانشی"، "سوالات مهارتی" و "سوالات توانایی" تقسیم بندی می‌شود.

وی با بیان اینکه تنها در بخش سوالات دانشی منابع کتابی معرفی شد، خاطر نشان کرد:، ولی برای سوالات مهارتی ملاک مسلط بودن در مهارتی خاص و سابقه کاری داوطلبان مد نظر است و در بخش سوالات توانایی نیز بیشتر آزمون‌های هوش و مهارتی مطرح خواهد شد.

دبیر آزمون استخدامی بخش خصوصی تاکید کرد: در بخش سوالات دانشی و علمی منبع همان کتبی است که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود.

به گزارش ایسنا٫ در چهارمین آزمون استخدام بخش خصوصی بیش از ۲۴۰۰ شرکت خصوصی و دانش بنیان تقاضا‌های خود را ارسال کردند و این دوره بیش از ۱۸۵۰۰ فرصت شغلی در ۲۶۴ عنوان شغلی تعریف شده و پراکندگی این فرصت‌های شغلی، در تمامی استان‌های کشور است.

آزمون استخدام بخش خصوصی مبتنی بر شایستگی‌ها و مهارت‌های شغلی است و بر این اساس سوالات در سه سطح دانشی، مهارتی و سوالات عمومی تقسیم بندی شده است. سوالات دانشی بر مبنای منابع رسمی که در آزمون‌های جاری در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود، تعیین و طراحی شده است، لذا در این دسته‌های شغلی داوطلبان می‌توانند به دروس اصلی مشاغل مورد انتخاب خود مراجعه کنند.

سوالات مهارتی و نرم افزاری، خواندنی و حفظ کردنی نیستند و قرار است میزان تسلط داوطلب به آن مهارت را بسنجند؛ لذا منبعی برای آن‌ها وجود ندارد و مبتنی بر آشنایی و شناخت داوطلب در آن حوزه بوده و ملاک ارزیابی دبیرخانه قرار می‌گیرد.

همچنین در چهارمین آزمون استخدام بخش خصوصی سه نوع شایستگی شغل وجود دارد که به این شرح است:

شایستگی‌های الزامی: حداقل شایستگی‌هایی است که داوطلب برای شغلی که انتخاب کرده است، باید آزمون دهد و توانمندی داشته باشد.

شایستگی‌های انتخابی: علاوه بر شایستگی‌های لازم داوطلبان تلاش می‌کنند در این شایستگی‌ها توانمندی‌های خودشان را اثبات کنند.

شایستگی‌های عمومی: شایستگی‌هایی که تقریبا در همه دسته‌های شغلی وجود دارند و توسط داوطلب، قابلیت انتخاب دارند.

بر اساس اعلام دبیرخانه چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی، در طراحی سوالات سعی شده با همکاری سازمان‌ها، شرکت‌ها و متخصصان هر حوزه سوالات ارزیابی توانایی فرد در هر شایستگی شغلی ملاحظه شود.     منبع:ایسنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آزمون استخدامی پارسی خبر ثبت نام شرکت دانش بنیان آزمون استخدامی بخش خصوصی آزمون استخدام بخش خصوصی شایستگی ها خواهد شد ثبت نام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید پاداش، معاون هماهنگی و نظارت و زیربنایی معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسب‌وکار با موضوع بررسی راهکارهای تحقق شعار سال، با بیان اینکه هنوز مفهوم مشارکت مردم کاملاً روشن نیست، اظهار کرد: در دولت روش‌های متعارف مشارکت، همان روش‌های مشخص شده در قانون بودجه تعیین شده است. درباره حوزه‌ای که بخش خصوصی می‌تواند مشارکت کند نیز فعلاً جمع‌بندی ما خدمات فنی و مهندسی است. از اتاق ایران می‌خواهیم برای تعیین شاخص‌ها و حوزه‌های مشارکت مردم کمک کند.

وی افزود: بسته دولت برای اجرای شعار سال، بر مبنای دو محور اصلی تأمین مالی و بهبود فضای کسب‌وکار در دست تدوین است.

پاداش با اشاره به اینکه اقداماتی در رابطه با بهبود تأمین مالی غیربانکی در دست اجراست، گفت: سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی بنگاه‌ها از طریق بازار سرمایه انجام شده است؛ اما کافی نیست و باید افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در خوش‌بینانه‌ترین حالت تأمین مالی از طریق بازار سرمایه کمتر از ۷ درصد است، افزود: با دستور معاون اول رئیس‌جمهور، کارگروه تأمین مالی برای جهش تولید تشکیل شده است. اولویت روش‌های تأمین مالی در این کارگروه به ترتیب بازار سرمایه، فاینانس و از محل افزایش بخش جدید منابع در نظام بانکی است.

پاداش با تأکید بر اینکه باید نابرابری در دسترسی بنگاه‌ها به منابع از بین برود، ادامه داد: در این راستا قرار است، بخش عمده تسهیلات به بخش خصوصی و بر اساس اولویت‌بندی وزارت صمت تخصیص داده شود. بسته تأمین مالی بخش خصوصی در سراسر کشور آماده شده و این مبنایی برای حل نابرابری تأمین مالی میان بخش خصوصی و دولتی است.

وی اظهار کرد: با ایجاد کارگروه تأمین مالی با دو محور اصلی رفع نابرابری در دسترسی بخش خصوصی به منابع و تنوع ابزارهای تأمین مالی تلاش می‌کنیم مشکل تأمین مالی را حل کنیم.

معاون هماهنگی و نظارت و زیر بنایی معاون اول رئیس‌جمهور، با طرح پیشنهاد تشکیل کارگروه واکنش سریع با اتاق ایران، گفت: برای افزایش تعامل با اتاق ایران یک نماینده از سوی این معاونت به شورای راهبری معرفی خواهد شد.

کد خبر 6098299 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • آیلتس چیست؟
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند