Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@02:04:16 GMT

جزئیات منابع آزمون استخدامی بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۴۹۳۱

جزئیات منابع آزمون استخدامی بخش خصوصی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمدحسین قمری  با اشاره به پایان ثبت نام داوطلبان در سومین آزمون استخدامی بخش خصوصی افزود: در این دوره از آزمون تقریبا ۹۰ هزار نفر ثبت نام کردند و با پایان یافتن زمان ثبت نام، اطلاعیه در زمینه نحوه تکمیل ثبت نام برای داوطلبان منتشر خواهد شد.

وی ادامه داد: در تکمیل ثبت نام علاوه بر آزمون‌های شخصیت شناسی، سوابق تحصیلی، سوابق کاری و افتخاراتی که متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی کسب کرده‌اند نیز درخواست خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قمری تاکید کرد: در مرحله تکمیل ثبت‌نام، از سوی داوطلبان مستندات و مدارک مورد نیاز در سایت این آزمون بارگذاری می‌شود.

دبیر آزمون استخدامی بخش خصوصی، زمان برگزاری این آزمون را در اواخر شهریور و یا اوایل مهرماه سال جاری ذکر کرد و یادآور شد: هر دسته شغلی در یک روز مشخص در آزمون شایستگی که در مرحله ثبت نام انتخاب کرده‌اند، به صورت اینترنتی شرکت می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه پس از برگزاری این آزمون، فرآیند معرفی کاندیداها به شرکت‌ها اجرایی خواهد شد، اظهار کرد: بر اساس برآوردها در این دوره از آزمون از میان ۲۴۰۰ شرکت بخش خصوصی که تقاضای معرفی نیروی انسانی خود را به این آزمون ارسال کرده‌اند، حدود ۳۰۰ شرکت دانش بنیان متقاضی معرفی نیروی انسانی متخصص هستند.

به گفته این مقام مسوول، علاوه بر شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌های بزرگ صنعتی در حوزه‌های فولاد سازی، ذوب آهن، سیمان و برخی از اپراتورها نیز تقاضای معرفی نیروی انسانی در حد ۲۰۰ تا ۵۰۰ نفر بودند.

قمری در خصوص منابع آزمون استخدامی بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ما در این زمینه مواد آزمون را معرفی کردیم، در این باره توضیح داد: از آنجایی که این آزمون یک آزمون مهارت سنجی است، مواد آزمونی مورد نظر به ۳ دسته "سوالات دانشی"، "سوالات مهارتی" و "سوالات توانایی" تقسیم بندی می‌شود.

وی با بیان اینکه تنها در بخش سوالات دانشی منابع کتابی معرفی شد، خاطر نشان کرد: ولی برای سوالات مهارتی ملاک مسلط بودن در مهارتی خاص و سابقه کاری داوطلبان مد نظر است و در بخش سوالات توانایی نیز بیشتر آزمون‌های  هوش و مهارتی مطرح خواهد شد.

دبیر آزمون استخدامی بخش خصوصی تاکید کرد: در بخش سوالات دانشی و علمی منبع همان کتبی است که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود.

 در چهارمین آزمون استخدام بخش خصوصی بیش از ۲۴۰۰ شرکت خصوصی و دانش بنیان تقاضاهای خود را ارسال کردند و این دوره بیش از ۱۸۵۰۰ فرصت شغلی در ۲۶۴ عنوان شغلی تعریف شده و پراکندگی این فرصت‌های شغلی، در تمامی استان‌های کشور است.

 آزمون استخدام بخش خصوصی مبتنی بر شایستگی‌ها و مهارت‌های شغلی است و بر این اساس سوالات در سه سطح دانشی، مهارتی و سوالات عمومی تقسیم بندی‌ شده است. سوالات دانشی بر مبنای منابع رسمی که در آزمون‌های جاری در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود، تعیین و طراحی شده است، لذا در این دسته‌های شغلی داوطلبان می‌توانند به دروس اصلی مشاغل مورد انتخاب خود مراجعه کنند.

سوالات مهارتی و نرم افزاری، خواندنی و حفظ کردنی نیستند و قرار است میزان تسلط داوطلب به آن مهارت را بسنجند. لذا منبعی برای آن‌ها وجود ندارد و مبتنی بر آشنایی و شناخت داوطلب در آن حوزه بوده و ملاک ارزیابی دبیرخانه قرار می‌گیرد. 

همچنین در چهارمین آزمون استخدام بخش خصوصی سه نوع شایستگی شغل وجود دارد که به این شرح است:

شایستگی‌های الزامی: حداقل شایستگی‌هایی است که داوطلب برای شغلی که انتخاب کرده است، باید آزمون دهد و توانمندی داشته باشد. 

شایستگی‌های انتخابی: علاوه بر شایستگی‌های لازم داوطلبان تلاش می‌کنند در این شایستگی‌ها توانمندی‌های خودشان را اثبات کنند.

شایستگی‌های عمومی: شایستگی‌هایی که تقریبا در همه دسته‌های شغلی وجود دارند و توسط داوطلب، قابلیت انتخاب دارند.

بر اساس اعلام دبیرخانه چهارمین دوره آزمون استخدام بخش خصوصی، در طراحی سوالات سعی شده با همکاری سازمان‌ها، شرکت‌ها و متخصصان هر حوزه سوالات ارزیابی توانایی فرد در هر شایستگی شغلی ملاحظه شود.

پربیننده ترین شرط عجیب امارات برای پذیرش مسافر ایرانی فرهنگیان فاقد مسکن احراز صلاحیت شدنـد دیوان محاسبات به نفع فرهنگیان رای داد تحویل واحدهای مسکونی فرهنگیان تا پایان امـسال پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان از شهریـور

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بخش خصوصی آزمون استخدامی سوابق تحصیلی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آزمون استخدامی بخش خصوصی آزمون استخدام بخش خصوصی شایستگی ها خواهد شد شرکت ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان

انعقاد قراردادهای پیمانکاری از سر ناچاری برای کسب درآمد باعث شده است که بخشی از کارگران همواره در نبود امنیت و ثبات کاری با نگرانی کار کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق آمارها یکی از بخش های کارگری که همواره دغدغه دارند و نگران اوضاع و شرایط خود هستند, کارگران پیمانکاری هستند,‌ مطابق تخمین ها بخشی از جامعه 15میلیونی کارگران کشور, با قرارداد موقت کوتاه مدت مشغول به کار هستند. بسیاری از این کارگران با دغدغه تمدید یا پایان قرارداد کاری خود روزگار سپری می کنند.کارگرانی که نبود ثبات در قراردادهای کاری شان باعث می شود همیشه با نگرانی کار کنند.

قراردادهای کوتاه مدت و عدم تمدید آنها, از عوامل مهم اخراج کارگران است و یکی از مسائلی است که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و کارخانه ها تمایلی نشان بدهند. از سوی دیگر، تعداد زیادی از کارخانه ها و شرکت ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای خود را به شکل پروژه دراختیار پیمانکاران قرار می دهند.

پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. اما برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می کنند. این اوضاع زمانی سخت تر می شود که مدت قرارداد پیمانکار با شرکت به پایان می رسد و به این ترتیب تعداد زیادی کارگر قراردادی بیکار می شوند. برخی از کارگران هم که قراردادهای کوتاه مدت دارند در اوسط سال به بهانه های مختلف از جمله نبود بودجه و کمبود منابع تولید، تعدیل شده و بیکار می شوند.

*رابطه کارگر و کارفرما باید مستقیم باشد

اولیا علی بیگی،رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در گفت‌وگویی اعلام کرده است: یکی از  معضلات جامعه کارگری، شرکت‌های پیمانکاری تامین نیروی کار است؛ در این شرکت‌ها علی رغم اینکه کارگران بیش از ساعت قانونی مصوب شورای عالی کار مشغول به کار هستند، ولی متاسفانه گاها دریافتی آنها کمتر از مصوبه شورای عالی کار مشاهده می‌شود.

وی بیان کرد:  ️لذا معتقدیم که باید یک رابطه مستقیم قرارداد کار بین کارگر و کارفرما برقرار شود و این نیروهای واسطه که هیچگونه سرمایه‌گذاری نیز به همراه ندارند، از بین بروند.️ ️ضمن اینکه ایمنی و بهداشت و سلامت نیروی کار در محیط کار نیز باید مورد توجه جدی کارآفرینان و دولت قرار بگیرد.

*مُهر سکوت بر لب کارگران ناراضی از ترس بیکاری

فتح‌الله بیات، رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره کارگران دارای قرارداد پیمانی گفت: ناامنی شغلی همواره باعث می‌شود که کارگرانی که از شرایط شغلی خود ناراضی هستند سکوت کنند چرا که می‌دانند اعتراض برابر با بیکاری است.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با اشاره به اینکه حدود 96درصد کارگران به دلیل ناامنی شغلی، ناراضی هستند، اما چاره‌ای جز ادامه کار ندارند گفت: کارگران معترض از ترس بیکاری چاره‌ای جز سکوت ندارند.

وی با بیان اینکه بیش از 95درصد کارگران قرارداد موقت دارند افزود: دیده شده است که تعداد زیادی از کارفرمایان حقوق و مزایای کامل را پرداخت می‌کنند اما مزایای شغلی را حذف می‌کنند. در جامعه کارگری، هم کارفرمای خوب داریم و هم کارفرمای بد و هم پیمانکار خوب داریم و هم پیمانکار بد. آنچه به ما گزارش می‌شود، نارضایتی‌ها و شکایت‌ها و اعتراض‌ها از کارفرما و پیمانکار بد است، اما حتماً کارگاه‌ها و بنگاه‌هایی در این کشور هستند که کارفرما یا پیمانکار، حق کارگر را به‌طور کامل رعایت می‌کند.

وی گفت: پیمانکاری و واسطه‌گری هیچ‌گاه قابل حذف نیست، چون ماهیت برخی مشاغل کارگری که البته بیشتر از 10 درصد کل مشاغل کارگری را هم شامل نمی‌شود، موقت و غیردایم است و لازم است که برای این 10 درصد، نیروی کار به پیمانکار سپرده شود. اعتراض ما در این 20 سال این بوده که در مشاغل مستمر مثل خودروسازی و پتروشیمی‌ها و بخش‌های مولد صنعت، نه تنها قرارداد موقت معنا ندارد، بلکه کارگر باید با کارفرمای اصلی قرارداد شغلی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • آیلتس چیست؟
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند