Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر جزء جوانانی باشید که به دنبال کار هستند، مطمئنا خبری مبنی بر استخدام در شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را شنیده و دیده‌اید. خبری که در آن عنوان می‌کند هزاران نفر در آزمون این استخدامی شرکت کردند و تمام آنها جویای کار هستند؛ شاید این جمله نظر خیلی از جوانان را به خود جلب کند و آنها نیز به فکر شرکت در این آزمون بیفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این آزمون حرف و حدیث زیاد دارد و سوالات و ابهاماتی فراوانی پیرامون آن است که باعث شد به بررسی آن بپردازیم.     مسلما در جامعه‌ای که تعداد افراد تحصیل کرده و مستعد شروع کردن کار و حرفه بسیار زیاد است و تمام آنها به دنبال راهی برای پیدا کردن شغل مناسب خود هستند، مشاهده خبر مربوط به استخدام در شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان می‌تواند یک خبر خیره کننده و بسیار جذاب باشد. تمام جوانان با دیدن این خبر فورا برای شرکت در این آزمون اقدام می‌کنند تا بتوانند به شغل دلخواه خود در یکی از صدها شرکت خصوصی برسند.   اما بسیاری از این جوانان با شرکت در این آزمون در سال‌های گذشته نظر منفی نسبت به آن پیدا کردند و بسیاری از آنها نسبت به بی نظمی در برگزاری آزمون، سوالات بسیار سخت، نبود امکانات فنی مناسب و تغییر نا به هنگام زمان برگزاری آزمون گله‌مند بودند و آن را آزمونی نامناسب می‌دانند. آنها اعتقاد دارند که به طور کل این آزمون سخت، غیر تخصصی و کسل کننده است و برگزاری آن تا به امروز نتوانسته است انتظار جوانان جویای کار را برآورده کند.   حتی اعتراضات زیاد به برگزاری این آزمون به اندازه‌ای زیاد است که وزارت کار اعلام می‌کند که، به عنوان وزارت کار نقشی در برگزاری این آزمون ندارد و فعالیت آن را تأیید نمی‌کند و اگر در حین برگزاری آن از علائم و نشانه‌های وزارت کار استفاده شود، به عنوان تخلف محسوب می‌شود. امسال نیز همزمان با برگزاری این آزمون، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:
به اطلاع جویندگان کار می‌رساند آگهی برگزاری چهارمین آزمون استخدام بخش خصوصی شرکت‌های صنعتی، تجاری و فناور که در رسانه‌ها تبلیغ شده، مرتبط با مجموعه‌ها و فعالیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیست.   آزمون استخدامی شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان   آزمون استخدامی شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان به این صورت است که متقاضی با مراجعه به وب‌سایت هر شغلی را که دوست دارد را انتخاب می‌کند و سپس به ادامه روند ثبت نام می‌پردازد.     در ادامه جدول زمان‌بندی آزمون به این صورت نشان داده می‌شود که روند کلی برگزاری آزمون را نشان می‌دهد. تمام این موارد آزمون‌های ابتدایی است که هر متقاضی باید بدهد.   به طور می‌توان گفت که این آزمون تضمینی برای پیدا کردن کار نیست و تنها می‌توان آن را به عنوان آزمونی برای سنجش مهارت‌ها برای کاریابی دانست. تعداد افرادی که در این آزمون قبول می‌شوند به شرکت‌های خصوصی معرفی می‌شوند و هر شرکت طبق قوانینی که برای استخدام دارد، تصمیم به استخدام آن فرد می‌گیرد که ممکن است بعد از قبول شدن در آزمون در مصاحبه با شرکت مورد نظر رد شود و به همین دلیل است که می‌گوییم، این آزمون تمام آن راهی نیست که برای رسیدن به شرکت‌های خوب باید طی کنید.   طراحی سوالات   بسیاری از متقاضیان که تا به امروز در این آزمون شرکت کردند به نوع طراحی سوالات معترض هستند و اعتقاد دارند که این آزمون سوالات بسیار سختی دارد. برگزار کنندگان این آزمون در مورد برگزاری این آزمون و سوالات آن اینگونه می‌گویند که، قبل از برگزاری آزمون تمام سوالات به چند کانون فرستاده می‌شود و تمام سوالات ارزیابی و در نهایت تایید می‌شوند.   برگزار کنندگان اعتقاد دارند که سوالاتی در مورد روانشناسی یکی از اصلی‌ترین سوالاتی که هر فرد در مصاحبه با کارشناس منابع انسانی هر شرکتی پاسخ می‌دهند و آشنایی داشتن با روحیات و شخصیت کارمند، برای هر کارفرمایی از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل سوالات روانشناسی در این آزمون مهم هستند. 
دیگر سوالات نیز در نهایت پس از بررسی‌های مختلف مورد تایید قرار می‌گیرند و در نهایت در آزمون قرار می‌گیرند.   نمره داوطلبان   بسیاری از داوطلبان به این معترض بودند که در صورت گرفتن نمره خوب در آزمون اولیه، باز هم برای مصاحبه و استخدام در شرکت‌های خصوصی انتخاب نشدند. برگزار کنندگان این آزمون در دفترچه راهنمای شرکت در این آزمون درباره نمره اینگونه می‌گویند که: نتیجه نهایی این آزمون در قالب یک کتاب جامع راهنمای شغلی تشریحی به داوطلبان داده خواهد شد و در نمره نهایی آنان تاثیری نخواهد داشت.   این آزمون تعداد مشاغل زیادی را شامل می‌شود که از مهم‌ترین آنها می‌توان به دسته بازاریابی و کارشناس بازاریابی و حوزه برنامه نویسی و استخدام برنامه نویس اشاره کرد. می‌توانیم از ایران تلنت به عنوان منبعی برای سنجش میزان متقاضی و کارجو استفاده کنیم و به این نتیجه برسیم که تعداد بسیار زیادی از جوانان در حوزه‌های مربوط به IT و فناوری اطلاعات متقاضی هستند و این افراد در این آزمون به دنبال استخدام در یکی از شرکت‌های خصوصی در این مشاغل هستند.   بسیاری از این جوانان این سوال برایشان پیش می‌آید که شرکت‌های خصوصی که خب بسیار هستند و بسیاری از آنها از نام‌های بزرگ در ایران به شمار می‌آیند، چرا خود این آزمون را انجام نمی‌دهند و میزان رقابت را میان افراد کمتری نمی‌کنند. شاید یکی از دلایل آن یکپارچه کردن این نوع آزمون‌ها باشد، اما خب می‌توان به این نوع آزمون ایراد وارد کرد و برگزاری آن در این سطح و به این بزرگی را مشکل دانست.   در نهایت می‌توانیم بگوییم که، خوب است که این نوع آزمون‌ها مانند دیگر آزمون‌های استخدامی که زیر نظر شرکت‌های دولتی و وزارت‌خانه‌ها برگزار می‌شود، سازماندهی شوند تا حرف و حدیث‌هایی که در رابطه به آن گفته می‌شود کمتر شود و نظم و سازماندهی بهتری داشته باشد.
 
منبع: www.irantalent.com

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ایران تلنت آزمون استخدام آزمون استخدامی شرکت های خصوصی و دانش بنیان شرکت های خصوصی و دانش بنیان برگزاری این آزمون شرکت در این آزمون آزمون استخدام برگزاری آزمون استخدامی شرکت آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی معلم پرورشی و ورزش
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی