Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمون استخدام بخش خصوصی شرکت‌های صنعتی، تجاری و فناور و دانش بنیان کشور  چهار سال پیش(۱۳۹۶) از سوی شورای سیاست‌گذاری استخدام بخش خصوصی، شرکت‌های خصوصی صنعتی، تجاری و فناوری با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی و برگزار شد و با توجه به استقبال نیروی جویای کار تا کنون چهار دوره از آن  برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شورا در راستای برگزاری این آزمون  بیش از سه هزار شرکت در سراسر کشور را مورد بررسی و نیازسنجی قرار داده، و با هدف تامین نیروی انسانی کارآمد و کاهش میزان بیکاری در میان جوانان و فارغ‌التحصیلان، این آزمون را برگزار می‌کند. ، آزمون استخدامی بخش خصوصی فرصتی مناسب برای همه افراد جویای کار است.

شایستگی شغلی و دانش عمومی، دو ملاک ارزیابی در این آزمون به شمار می‌روند، به عبارت بهتر، داوطلبانی که متقاضی شرکت در این آزمون هستند، مدرک دانشگاهی، معدل بالا و یا سابقه کار نیاز ندارند و تنها توانایی‌ها و استعداد آنهاست که برای شرکت در آزمون مورد توجه قرار دارد، به همین دلیل بسیاری از شرکت‌های خصوصی از طریق این آزمون نیروی کار خود را تامین می‌کنند.

در طول چهارسال گذشته استقبال خوبی از آن به عمل آمده است و بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان و سازمان‌ها و نهادهای خصوصی نیروی انسانی مورد نیاز خود در کادر اجرایی را از طریق این آزمون جذب می‌کنند.

وحید شریفی مدیر جذب یکی از بانک های خصوصی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در خصوص برگزاری  آزمون استخدامی بخش خصوصی، شرکت‌های صنعتی، تجاری و فناور و دانش بنیان کشور  افزود: نیروی انسانی متخصص وکارآمد درفضای رقابتی کنونی یکی از مزیت‌ها و سرمایه‌ها برای شرکت‌های خصوصی و فناور محسوب می‌شود و در این خصوص سازمان‌هایی موفق هستند که بتوانند نیروی متخصص موردنیاز خود را در کمترین زمان و با حداقل هزینه جذب کنند.

وی به مهم‌ترین چالش سازمان‌ها برای جذب نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: اطلاع‌رسانی کارآمد و همچنین هزینه‌ای که برای این اطلاع‌رسانی انجام می‌شود از مهم‌ترین این چالش‌ها است، با اینکه اطلاع‌رسانی در شکل‌های مختلف صورت می‌گیرد اما در زمان‌های بسیاری این آگهی‌ها توسط افراد موردنیاز شرکت‌های خصوصی دیده نمی‌شود و همین امر موضوع باعث بی اطلاع ماندن افراد واجد شرایط از فرصت شغلی موجود می‌شود.

شریفی ادامه داد: با توجه به اینکه ممکن است تمام سازمان‌های بخش خصوصی نیروی متخصص لازم را برای برگزاری آزمون جذب نیرو نداشته باشند، آزمون استخدام بخش خصوصی با اطلاع‌رسانی فراگیر و برگزاری آزمون تخصصی از متقاضیان جویای کار می‌تواند این فرایند را تسهیل کند و شرکت‌های بخش خصوصی تنها لازم است انجام مصاحبه شغلی و آموزش کارجو را برعهده داشته باشند.

مدیر جذب و استخدام این بانک خصوصی گفت: سازمان‌ها بهتر است در فرایند جذب نیروی انسانی، ابتدا شخصیت کارجویان را مورد ارزیابی قرار دهند و در مراحل بعد دانش و تخصص آن‌ها را بر حسب نیاز سازمان بسنجند.

وی به سازمان ها توصیه کرد که در استخدام کارمندان، ابتدا شخصیت افراد را مورد سنجش قرار دهند و سپس به ارزیابی دانش و مهارت آن‌ها بپردازند، زیرا شخصیت فرد یکی از عوامل اصلی در عملکرد شغلی او است و مدرک دانشگاهی لزوما تاییدی بر مهارت شغلی کارجو در زمینه تخصصی‌اش نیست.

شریفی گفت: برگزاری آزمون بخش خصوصی یکی از آزمون های موفق در جذب نیروی متخصص و بکارگیری نیروی تحصیلکرده جامعه است، برگزاری این آزمون توانسته تا حدودی از میزان بیکاری افراد تحصیلکرده بکاهد.

پنجمین دوره استخدام بخش خصوصی ، شرکت های صنعتی، تجاری و فناور  امسال نیز توسط دبیرخانه این مرکز در سال ۱۴۰۰ برگزار می شود.

برچسب‌ها شورای سیاستگذاری سازمان ها آزمون استخدامی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش‎ بنیان ‎ها نیروی انسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای سیاستگذاری سازمان ها آزمون استخدامی شورای سیاستگذاری سازمان ها آزمون استخدامی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها نیروی انسانی استخدام بخش خصوصی شرکت های خصوصی آزمون استخدام تجاری و فناور نیروی انسانی اطلاع رسانی دانش بنیان جذب نیروی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد

مدیر عامل شرکت دانش بنیان مزبور روز یکشنبه افزود: این دستگاه با هدف برنامه ریزی و پایش، کنترل و آمارگیری تعداد کشتار در کشتارگاه های طیور و جلوگیری از کشتار بی رویه و کمبود گوشت و پروتئین در سطح کشور تولید شده است.

مهدی شیدایی ادامه داد: شمارش کشتار ماکیان و نصب دستگاههای مانیتورینگ در کشتارگاه‌های طیور و ارسال اطلاعات برای ادارات جهاد کشاورزی، دامپروری و غیره می تواند نقشی مهم و راهبردی در تامین گوشت مصرفی، خوراک طیور و پشتیبانی کشاورزی داشته باشد.

وی توازن نبودن تولید و مصرف گوشت طیور را از مشکلات مهم برشمرد و گفت: مانیتورینگ همزمان میزان تولید گوشت گرم همه استان‌ها در یک صفحه با قابلیت نظارت و کنترل توسط مسوولان و دست اندرکاران بخش زیادی از مشکلات را رفع می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این دستگاه که توانایی شمارش انواع کشتار شامل، مرغ، بوقلمون، بلدرچین، شتر مرغ و غیره را دارد، هم اکنون بر روی سه کشتارگاه «سپید بال، سیمین بال و زرین بال» بستک شهرستان گناباد و استان خراسان رضوی نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

شیدایی اضافه کرد: این دستگاه توانایی اتوماسیون خطوط کشتارگاه و سردخانه هوشمند و پس از کشتار طیور نیز دستگاه‌های اندازه گیری دما ویژه مرحله بسته بندی و سردخانه و همچنین دستگاه های مخصوص اندازه گیری دما بصورت برخط (آنلاین)، ویژه حمل طیور تا مقصد را دارد.
۳۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری گناباد مشغول فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟